Conditii de livrare

Dupa confirmarea telefonica a comenzii componentele vor fi livrate prin curier rapid -Fan Curier

Comenzile se livreaza exclusiv in Romania!

Costul livrarii produselor este de 15 RON / colet (TVA inclus) indiferent de locatie.

Pentru doua sau mai multe produse se va plati taxa de transport pentru o singura bucata (15 lei TVA inclus), indiferent de numarul de bucati comandate.

Beneficiati de transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 500 lei!

Livrarea produselor se face in 24-48h (in functie de localitate) exceptand situatiile neprevazute cum ar fi: ninsoare abundenta, drumuri inchise / blocate, inundatii, cutremure, etc.

Numere de telefon de contact pentru firmele de curierat:

Fan courier: 021.9336 (apelabil din Bucuresti) 021.9336.000 (Apelabil din provincie)

Urgent Cargus: 021.9330 (apelabil din Bucuresti) 021.9282 (Apelabil din provincie)

Ridicarea produselor de la sediu

Ridicarea produselor se face personal de catre client de la sediul Install Computers S.R.L. din Botosani. Programul de lucru este de luni pana vineri intre orele 08:00-18:00. Vizita clientului la sediu se face numai cu programare prealabila in urma contactarii unui operator sau sunand la unul dintre telefoanele afisate la sectiunea Contact.

Achitarea produselor se poate face cu numerar, cu cardul sau prin transfer bancar. In cazul achitarii prin transfer bancar clientul poate ridica produsele numai dupa intrarea banilor in contul nostru.

Avantajul ridicarii comenzii de la sediul consta in faptul ca nu se percep taxe suplimentare, preturile produselor fiind cele afisate pe site. Clientul are dreptul si posibilitatea sa testeze produsul inainte de a-l cumpara.